Bent u slachtoffer geworden van een ongeval met letselschade als gevolg? Dan zal dit geen prettige ervaring zijn geweest. Wij begrijpen hoe u zich als slachtoffer kunt voelen en komen daarom naast u staan. Uw herstel staat bij ons namelijk centraal.

Neem contact met ons op en laat ons u helpen!

Contact opnemen

Bedrijfsongevallen

U bent slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval, waardoor u extra kosten heeft moeten maken of inkomsten ben misgelopen.

Claim mijn schade

Verkeersongevallen

Blikschade kan snel worden vergoed, maar de nasleep van een verkeersongeval kan nog jaren duren.

Claim mijn schade

Hondenbeten

Hondenbeten kunnen ernstig letsel veroorzaken, zowel lichamelijk als geestelijk. U kunt de eigenaar altijd 100% aansprakelijk stellen.

Claim mijn schade

Wij vervullen uw behoefte aan een partner die u echt verder gaat helpen om een eerlijke vergoeding te verkrijgen. Hiervoor zetten wij alles op alles. Van het intakegesprek tot aan de uiteindelijke afhandeling, wij verzorgen het hele proces. Dat doen we voor u.

Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van een bedrijfsongeval, verkeersongeval of van een hondenbeet? Wij helpen u graag verder.

Zuid Letselschade heeft veel voor mij betekend. Zelfs wist ik niet waar ik moest beginnen en dan is het fijn als iemand je helpt en alles voor je doet. Ze gaven mij het gevoel dat ze er alles aan deden om mij te helpen. Bedankt toppers!

Annemarie (Breda)