Gratis juridische hulp bij letselschade in Heerlen

Letselschade in Heerlen? Ontvang gratis advies en begeleiding.

Als slachtoffer van letselschade gaat u wellicht een moeilijke periode door. Een ongeluk brengt naast lichamelijke en mentale klachten ook stress met zich mee. Omdat wij begrijpen dat uw leven op zijn kop kan staan na een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een hondenbeet helpen wij u graag uit de brand en komen we op voor uw belangen.

Zuid Letselschade is dé letselschade advocaat in Heerlen en staat klaar om een deel van uw zorgen voor u weg te nemen. Bij letselschade komen vaak kosten kijken waar u misschien niet direct over nadenkt. Als letselschadeadvocaat in Heerlen zorgen wij ervoor dat belangrijke zaken niet naar de achtergrond verdwijnen en vechten we samen voor een eerlijke schadevergoeding. Of er nu sprake is van letselschade als gevolg van een arbeidsongeval of van een verkeersongeval: onze letselschade advocaten in Heerlen helpen u graag bij het claimen van de letselschadevergoeding waar u recht op heeft.

Heeft u onlangs letselschade opgelopen, woont u in Heerlen en omgeving en zoekt u nu een letselschade advocaat in Heerlen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. De advocaten van advocatenkantoor Zuid Letselschade in Heerlen helpen u graag.

Teamfoto Zuid Letselschade

Onze letselschade advocaten in Heerlen zijn gespecialiseerd in:

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval

Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en heeft u verwondingen opgelopen? Door de letselschade die u hebt geleden kunt u extra kosten maken of inkomsten mislopen. Zit u in een dergelijke situatie? Onze specialisten in Heerlen adviseren u en staan u bij.

Verkeersongeval

Verkeersongeval

Blikschade na een ongeval kan snel worden vergoed, maar de nasleep van zowel fysiek als mentaal letsel kan nog jaren duren. Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? De specialisten van Zuid Letselschade in Heerlen staan u graag bij.

Hondenbeet

Hondenbeet

Wist u dat de hondeneigenaar altijd 100% aansprakelijk is voor de schade die ontstaat na een hondenbeet? Bent u slachtoffer? Wij helpen u graag aan een eerlijke vergoeding voor de schade die u heeft opgelopen na een hondenbeet.

Ik wil direct geholpen worden!

Heeft u liever direct contact met een letselschade advocaat in Heerlen? Dat is ook mogelijk. Mail, Bel of WhatsApp ons!

Onze cliënten aan het woord

”Zeer tevreden over de geboden hulp van hen. Heb door een geweldsmisdrijf letsel opgelopen en Zuid Letselschade heeft mij uitstekend geholpen. Mooiste is, ik heb geen cent betaald voor de procedure.”

M. Betz, Vaals

”Ingeschakeld na een verkeersongeval. Ben erg tevreden over het resultaat en de weg daar naartoe. Zeker een aanrader.”

R. Bourik, Roermond

”Dank voor de goede zorgen. Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen, als je hulp nodig hebt twijfel niet en neem contact op. Het gaat je een hoop ellende besparen.”

G.Lammerts, Heerlen

test banner