Gratis juridische hulp bij letselschade

In bijna alle gevallen is het inschakelen van een letselschade advocaat van Zuid Letselschade volledig kosteloos. Als u in een zaak gelijk krijgt of de tegenpartij erkent aansprakelijkheid, dienen de kosten van uw letselschade advocaat door de tegenpartij te worden vergoed. Dat is in de wet geregeld. De werkzaamheden die uw advocaat voor u heeft verricht worden dan verhaald op de tegenpartij en/of diens verzekeraar. Zo maakt u dus zelf geen kosten.

In sommige gevallen kunt u wel te maken krijgen met kosten. Bijvoorbeeld als een procedure bij de rechtbank nodig is en u geen rechtsbijstandverzekering heeft afgesloten. In alle gevallen waarbij u eventueel kosten kunt maken, wordt dat vooraf met u besproken, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Een intakegesprek en een advies over de haalbaarheid van uw zaak is altijd kosteloos.

Claim mijn schade

Krijg gratis rechtsbijstand

Een goede letselschade advocaat maakt van tevoren een inschatting van de slagingskans van uw zaak. Wij zetten samen met u de mogelijkheden op een rijtje, kijken naar de feiten en gaan na of het verstandig is een rechtszaak te beginnen. Als het tot een rechtszaak komt en de andere partij aansprakelijk blijkt, zullen wij alle kosten verhalen op de andere partij. Zo gaan wij niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar ook voor een vergoeding van de advocaatkosten (de juridische kosten). De juridische kosten zullen wij dus ook op de tegenpartij verhalen. Op die manier krijgt u gratis rechtsbijstand. Laat u helpen door onze advocaten en juristen en krijg de vergoeding waar u recht op heeft!

Bent u slachtoffer geworden?

Bent u slachtoffer geworden van een verkeers- of bedrijfsongeval en heeft u letselschade geleden? Laat u dan gratis adviseren door onze letselschadespecialisten.

Wij bieden juridische hulp bij letselschade door:

  • bedrijfsongevallen
  • verkeersongevallen
  • hondenbeten

Claim uw letselschade

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag!