Gratis juridische hulp bij letselschade

In de meeste gevallen is het inhuren van letselschade advocaten gratis. Als u in een zaak gelijk krijgt en de tegenpartij aansprakelijk wordt gesteld, kost het inhuren van een letselschade advocaat u niets. De kosten van het werk dat uw advocaat voor u heeft verricht kan dan verhaald worden op de tegenpartij of diens verzekeraar. Met andere woorden, de tegenpartij zal de kosten van het proces betalen en u betaalt niets voor de zaak of het juridische advies.

Claim mijn schade

Krijg gratis rechtsbijstand

Een goede letselschade advocaat maakt van tevoren een inschatting van de slagingskans van uw zaak. Wij zetten samen met u de mogelijkheden op een rijtje, kijken naar de feiten en gaan na of het verstandig is een rechtszaak te beginnen. Als het tot een rechtszaak komt en de andere partij aansprakelijk wordt gesteld, zullen wij alle kosten verhalen op de andere partij. Zo gaan wij niet alleen voor een maximale schadevergoeding, maar ook voor een vergoeding voor de andere kosten die u maakt. De juridische kosten zullen wij dus ook op de tegenpartij verhalen. Op die manier hoeft u niks te betalen en krijgt u gratis rechtsbijstand. Laat u helpen door onze advocaten en juristen en krijg de vergoeding waar u recht op heeft!

Bent u slachtoffer geworden?

Bent u slachtoffer geworden van een verkeers- of bedrijfsongeval en heeft u letselschade geleden? Laat u dan gratis adviseren door onze letselschadespecialisten.

Wij bieden juridische hulp bij letselschade door:

  • bedrijfsongevallen
  • verkeersongevallen
  • hondenbeten

Claim uw letselschade

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag!