Bedrijfsongeval met machine

Een bedrijfsongeval gebeurd helaas vaker dan gewenst. Zeker als er gewerkt wordt met machines is het niet zonder gevaar. Het komt dan ook vaak voor dat een bedrijfsongeval gebeurd is waar een machine bij betrokken is. Machines kunnen erg groot en zwaar zijn waardoor opgelopen letselschade ernstig kan zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn door beknellingen of door het aanraken van bewegende machines. Er komt dan veel op je af waar je rekening mee moet houden en wat je moet regelen. Zuid Letselschade staat u in dit proces bij en helpt u om een schadevergoeding te krijgen na een bedrijfsongeval met machine.

Direct mijn schade claimen
Ik wil meer informatie

Als u slachtoffer bent van een bedrijfsongeval met machine is het fijn als iemand u helpt om alles te regelen, zodat u zich kunt focussen op een zo goed mogelijk herstel. U heeft vaak recht op een schadevergoeding van alle gemaakte kosten. Onze specialisten bij Zuid Letselschade helpen u hier graag bij. U heeft vanaf de eerste intake meteen een lopend traject waarbij onze specialisten direct in contact met u blijven.

Arbeidsongeval met machine

Arbeidsongevallen met machines komen helaas vaker voor dan gewenst. Deze incidenten kunnen tot ernstig letsel leiden. U kunt bij een bedrijfsongeval met machine denken aan ongevallen met voertuigen zoals een graafmachine of bouwkraan. Ook hulpmiddelen in dagelijkse werkzaamheden zoals zaagmachines, slijpmachines en een lopende band kunnen letsel veroorzaken. In een situatie waarbij u letselschade oploopt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden met een machine moet u ten eerste zorgen voor de juiste verzorging van het letsel. Indien een ambulance nodig is, moet die eerst gebeld worden. Pas daarna gaat u zich focussen op de informatie die wellicht nodig is om een schadevergoeding bij uw werkgever te claimen. Denk hierbij aan verhalen van getuigen, informatie en rekeningen van uw medische behandelingen, eventuele foto’s van uw letsel en de plaats van het ongeluk. Dit kan heel wat zijn dat op u afkomt en daar helpen wij u graag bij. Onze specialisten verzorgen het hele proces voor u zodat u zich kunt focussen op het herstel van uw letsel.  

Neem vrijblijvend contact met ons op

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval met machine  

Een werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemers op de werkvloer en heeft een zorgplicht. Dat wil dus zeggen dat de werkplek veilig moet zijn, machines goed moeten worden onderhouden en dat de werknemers de juiste instructies hebben gekregen om machines te gebruiken. Als er een bedrijfsongeval met machine voordoet dan is in de meeste gevallen de werkgever aansprakelijk. Werkgevers zijn hier ook goed voor verzekerd dus u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele conflicten met uw werkgever. Mocht er bewezen worden dat het bedrijfsongeval met machine is gebeurd door roekeloos gedrag of door opzet, dan wordt de werknemer verantwoordelijk gesteld voor het ongeval en de gevolgen hiervan.

Direct mijn schade claimen!

Schadevergoeding na bedrijfsongeval met machine

U kunt een schadevergoeding claimen na een bedrijfsongeval met machine. Deze schadevergoeding kunt u claimen voor al uw gemaakte kosten. Dit betreft materiële en immateriële schade waarbij materiële schade uit te drukken is in geld en immateriële schade de schade betreft die niet uit te drukken is in geld zoals pijn en psychisch letsel. U kunt alvast een indicatie van uw schadevergoeding berekenen met onze online letselschade rekentool. Dit bedrag is een indicatie en dus geen garantie.

Direct mijn schade claimen!

Hoe verder na een bedrijfsongeval met machine?

Wij snappen dat het allemaal overweldigend kan zijn als u een bedrijfsongeval met een machine hebt gehad. U heeft letsel opgelopen en u wil zich het liefst niet bezig houden met alle randzaken. Dat begrijpen wij heel goed. Heeft u vragen over een schadevergoeding na een bedrijfsongeval met machine? Of bent u opzoek naar meer informatie over het proces? Neem contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag! Iedere dag zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ook contact met ons opnemen via mail, een bericht sturen via Whatsapp of het contactformulier invullen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe verloopt het proces bij Zuid Letselschade?

1.
Vertel ons uw verhaal
2.
Wij inventariseren de situatie en leggen u uw mogelijkheden voor
3.
Uw persoonlijke specialist start het juridische proces. Het contact is informeel en u wordt op de hoogte gehouden in begrijpelijke taal.
4.
Wij onderhandelen voor een eerlijke vergoeding vanuit de tegenpartij. Mocht dit niet lukken dan gaan wij procederen.
5.
Wij regelen alles en houden contact met u. Na afloop van het traject ontvangt u het resultaat. Volledig gratis.

Claim direct uw letselschade