Letselschade roermond

Letselschade in Roermond? Ontvang gratis advies en begeleiding.

Wanneer u slachtoffer wordt van letselschade, krijgt u waarschijnlijk te maken met veel zorgen. Zuid Letselschade is dé letselschade advocaat in Roermond en staat klaar om een deel van deze zorgen voor u weg te nemen. Als letselschadeadvocaat zorgen wij ervoor dat belangrijke zaken niet naar de achtergrond verdwijnen en vechten we voor een eerlijke schadevergoeding. Of er nu sprake is van letselschade als gevolg van een bedrijfsongeval, of door een verkeersongeval: onze letselschade advocaten in Roermond begeleiden en adviseren u gedurende het gehele proces.

 

Bij Zuid Letselschade doen we er alles aan om u op uw gemak te stellen en zorgen we ervoor dat uw traject al direct vanaf het eerste contact gaat lopen. We begeleiden u in heldere taal en doen niet aan kleine lettertjes.

 

Heeft u onlangs schade opgelopen als gevolg van een ongeval? Neem dan vrijblijvend contact op voor direct gratis advies.

Teamfoto Zuid Letselschade

Onze letselschade advocaten in Roermond zijn gespecialiseerd in:

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval en moet u daarvoor extra kosten maken? Of bent u inkomsten misgelopen als gevolg van het ongeval? Onze specialisten adviseren u en staan u bij.

Verkeersongeval

Verkeersongeval

Hoewel blikschade na een ongeval snel kan worden vergoed, kan met name de mentale nasleep nog jaren duren. Bent u slachtoffer van een verkeersongeval? De specialisten van Zuid-Letselschade adviseren u graag.

Hondenbeet

Hondenbeet

Wist u dat u hondeneigenaren altijd 100% aansprakelijk kunt stellen voor het letsel dat u als gevolg van een hondenbeet ondervindt? Wij adviseren u graag en helpen u met het overeenkomen van een eerlijke schadevergoeding.

Ik wil direct geholpen worden!

Heeft u liever direct contact met een letselschade advocaat in Roermond? Dat is ook mogelijk. Mail, Bel of WhatsApp ons!

Onze cliënten aan het woord

”Zeer tevreden over de geboden hulp van hen. Heb door een geweldsmisdrijf letsel opgelopen en Zuid Letselschade heeft mij uitstekend geholpen. Mooiste is, ik heb geen cent betaald voor de procedure.”

M. Betz, Vaals

”Ingeschakeld na een verkeersongeval. Ben erg tevreden over het resultaat en de weg daar naartoe. Zeker een aanrader.”

R. Bourik, Roermond

”Dank voor de goede zorgen. Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen, als je hulp nodig hebt twijfel niet en neem contact op. Het gaat je een hoop ellende besparen.”

G.Lammerts, Heerlen

test banner