Online letselschade berekenen

U heeft letselschade opgelopen na betrokken te zijn geweest bij een ongeval en wilt graag een vergoeding ontvangen van de aansprakelijke partij. Als slachtoffer heeft u recht op een schadevergoeding. Vraagt u zich af hoe hoog de schadevergoeding zal zijn? Vul dan onze online letselschade berekenen tool in of neem contact op met onze advocaten of juristen. Zij kijken graag samen met u naar uw zaak.

Letselschade online berekenen

Wilt u weten hoeveel letselschade u precies kunt claimen? Neem dan contact op met onze advocaten of juristen en krijg gratis juridisch advies. Samen kijken we naar de feiten en zoeken we naar een passende oplossing. Het is in alle gevallen verstandig om na een ongeval juridische hulp in te schakelen. Bovendien is onze juridische hulp gratis. Lees hier hoe wij u gratis helpen.

Met welke factoren worden er rekening gehouden?

Bij het berekenen van letselschade wordt er rekening gehouden met een aantal factoren, waaronder:

 1. De ernst en aard van het letsel
 2. De ernst van het ongeval
 3. De door u geleden pijn
 4. De duur van uw herstelperiode
 5. Hoeveel inspanning het herstellen u heeft gekost
 6. Met welke belemmeringen u moet leven door de schade
 7. De psychische gevolgen van het ongeval
 8. De invloed van zichtbare (lichamelijke) tekens op uw zelfvertrouwen
 9. Uw leeftijd

Laat uw letselschade berekenen

Onze advocaten en juristen helpen u graag met het berekenen van uw letselschade. Het bereken van letselschade is complex en er zijn veel factoren die over het hoofd gezien kunnen worden. Wij houden rekening met alle factoren en kijken niet alleen naar de door u geleden schade, maar ook naar de invloed die de schade op uw toekomst heeft. Geen enkele schadepost zal ons ontglippen en wij zorgen voor een zo hoog mogelijke vergoeding. Op deze manier komt u in de toekomst niet voor onverwachte kosten te staan die niet vergoed zijn. Bovendien kijken wij bij onze berekeningen naar diverse overige aspecten zoals uw woon- en werksituatie en meer.

Letselschade berekenen

Schadeposten bij letselschade

Er zijn tal van schadeposten die vergoed kunnen en moeten worden na een ongeval. Enkele daarvan zijn:

 • Inkomen dat u misloopt
 • Medische kosten
 • Reiskosten
 • Huishoudelijke hulp
 • Kinderopvang
 • Aanpassingen aan uw huis
 • Schade aan persoonlijke eigendommen

De hierboven beschreven schadeposten zijn slechts een aantal posten die vergoed kunnen worden. In realiteit bestaan er nog veel meer. Bekijk voor meer informatie onze pagina over schadeposten bij letselschade.

Claim uw letselschade

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag!