Overige diensten

Wanneer u of een naaste schade heeft opgelopen kan dit een moeilijke tijd voor u zijn. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. 

Bij ons vindt u een letselschade expert die begrijpt dat een letselschade traject niet alleen om geld draait. Na een ongeval zijn er al genoeg dingen die geregeld moeten worden. Wij ontzorgen u graag en helpen u snel en goed. We starten daarom een lopend traject vanaf de eerste intake. U heeft vanaf het eerste moment contact met de behandelaar van de zaak en wij communiceren laagdrempelig en informeel.

Claim mijn schade

Welke vergoedingen kunt u claimen?

De letselschade vergoedingen waar u recht op heeft zijn afhankelijk van het ongeval en de schade die u hebt opgelopen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten schadevergoedingen:

Materiële schadevergoeding is de vergoeding voor de schade dat in geld uitgedrukt kan worden. Hierbij kunt u denken aan medische kosten, schade aan kleren, inkomstenverlies, extra reiskosten en de kosten voor het verhalen van de schade.
Immateriële schadevergoeding is daarentegen een vergoeding voor de schade die niet in geldbedragen uitgedrukt kan worden. Dit noemen we ook wel smartengeld. Dit is mentale schade dat een verlies in levensvreugde tot gevolg heeft. Een paar voorbeelden hiervan zijn angst, verdriet, ontsierende littekens, pijn en het verlies van sociale contacten.

Beide soorten schadevergoedingen kunnen betrekking hebben op het heden en de toekomst. Wanneer u bijvoorbeeld een ongeval hebt gehad waardoor u lange tijd fysiotherapie nodig heeft of waardoor u gedurende een langere tijd niet/minder kunt werken kunnen wij voor deze toekomstige kosten ook een vergoeding claimen.

Na een ongeval zult u zelf waarschijnlijk aan een aantal schadeposten denken. Maar er zijn misschien ook schadeposten waar u niet direct aan denkt. Wij zijn experts op het gebied van letselschade en helpen u graag bij het claimen van de vergoeding waar u recht op heeft.

Wat kunt u alvast doen?

 • Verzamel zoveel mogelijk bewijs van het ongeluk.
 • Maak zoveel mogelijk foto’s van de schade, uw letsel, de verkeerssituatie, de remsporen etc.
 • Verzamel de namen en contactgegevens van getuigen.
 • Ga direct naar de huisarts en informeer de huisarts zo volledig mogelijk over uw klachten.
 • Houd in een notitieboek bij welke gevolgen u ervaart van het ongeval, zowel lichamelijk als psychisch.
 • Houd in uw notitieboek tevens bij welke kosten u moet maken. Bewaar ook alle bonnetjes.
Vergoeding claimen

Wanneer kunnen wij u helpen?

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag uw verhaal en bekijken dan samen hoe wij u het beste kunnen helpen. Een aantal voorbeelden van situaties waarna wij u kunnen helpen zijn (linkjes plaatsen als ze online staan):

 • Letsel door een medische fout
 • Letsel door sport en spel
 • Letsel bij kinderen
 • Letsel door dieren
 • Letsel bij zelfstandigen
 • Letsel na een verkeersongeval
 • Letsel na een bedrijfsongeval
Contact opnemen

Hoogte van de schadevergoeding

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van een aantal factoren. De opgelopen schade is natuurlijk een belangrijke factor. Daarnaast is het soort ongeval en de aansprakelijkheid van belang. Voor verschillende situaties gelden en andere juridische regels. U kunt het proces van het claimen van de schadevergoeding zelfstandig afhandelen. Echter wordt er vaak een letselschade expert ingeschakeld. Deze heeft meer kennis en ervaring. Vaak zal dit leiden tot het verkrijgen van een hogere schadevergoeding dan wanneer u het proces zelfstandig doorloopt.

Claim uw letselschade

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag!