Letselschade advocaat Maastricht

Letselschade in Maastricht? Ontvang gratis advies en begeleiding.

Als slachtoffer van letselschade krijg je naast fysiek en emotioneel leed vaak ook te maken met veel zorgen. Deze zorgen nemen veel regelwerk met zich mee. Bij Zuid Letselschade begrijpen we dat dergelijke zaken nog wel eens op de achtergrond dreigen te verdwijnen, al helemaal wanneer er sprake is van ernstig letsel.

 

Zuid Letselschade is dé letselschade advocaat van de regio Maastricht en is gespecialiseerd is het adviseren en bijstaan van letselschade slachtoffers. Wij zorgen voor een eerlijke schadevergoeding en doen daarbij niet aan kleine lettertjes. We adviseren u waar nodig en leggen het gehele proces in duidelijke taal uit. Uw welzijn staat bij ons voorop en daarom gaan we altijd voor een vlot en helder proces. Of u nu letsel heeft opgelopen als gevolg van een hondenbeet of gewond bent geraakt op de werkvloer: onze letselschade advocaten in de regio Maastricht begeleiden u graag.

 

We begrijpen dat u genoeg zaken moet regelen als u letselschade heeft ondervonden. Daarom zorgt Zuid Letselschade ervoor dat u niet lang hoeft te wachten en starten we uw traject direct vanaf het eerste contact. 

 

Bent u onlangs slachtoffer geworden van letselschade in de regio Maastricht? Neem dan vrijblijvend contact op voor direct gratis advies.

Teamfoto Zuid Letselschade

Onze letselschade advocaten in de regio Maastricht zijn gespecialiseerd in:

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval

Als slachtoffer van een bedrijfsongeval komt het regelmatig voor dat u te maken krijgt met misgelopen inkomsten en zelfs extra kosten. Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval? Onze specialisten adviseren u en staan u graag bij.

Verkeersongeval

Verkeersongeval

De materiële schade van een verkeersongeval wordt vaak snel vergoed, maar hoe zit het met de overige schade? Met name de fysieke en mentale nasleep kan na een ongeval nog jaren duren. Bent u slachtoffer van een verkeersongeval? De specialisten van Zuid-Letselschade adviseren u graag.

Hondenbeet

Hondenbeet

U kunt een hondeneigenaar altijd 100% aansprakelijk kunt stellen voor het letsel dat u als gevolg van een hondenbeet ondervindt. Bent u gebeten door een hond en heeft u als gevolg daarvan letsel opgelopen? Wij helpen u graag.

Ik wil direct geholpen worden!

Heeft u liever direct contact met een letselschade advocaat in de regio Maastricht? Dat is ook mogelijk. Mail, Bel of WhatsApp ons!

Onze cliënten aan het woord

”Zeer tevreden over de geboden hulp van hen. Heb door een geweldsmisdrijf letsel opgelopen en Zuid Letselschade heeft mij uitstekend geholpen. Mooiste is, ik heb geen cent betaald voor de procedure.”

M. Betz, Vaals

”Ingeschakeld na een verkeersongeval. Ben erg tevreden over het resultaat en de weg daar naartoe. Zeker een aanrader.”

R. Bourik, Roermond

”Dank voor de goede zorgen. Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen, als je hulp nodig hebt twijfel niet en neem contact op. Het gaat je een hoop ellende besparen.”

G.Lammerts, Heerlen

test banner