Gratis juridische hulp bij letselschade in Venray

Letselschade in Venray? Ontvang gratis advies en begeleiding.

Slachtoffers van letselschade krijgen vaak te maken met veel zorgen. Naast het fysieke en mentale letsel komt er veel regelwerk op hun bord te liggen. Zaken waarvan wij begrijpen dat ze in een dergelijke situatie niet direct bovenaan de prioriteitenlijst staan.

Zuid Letselschade is dé letselschade advocaat in Venray en neemt graag een deel van deze zorgen bij u weg. Als letselschadeadvocaat waarborgen wij het doorlopende proces dat komt kijken bij de afhandeling van uw letselschade claim. Daarnaast zorgen we ervoor dat belangrijke zaken niet naar de achtergrond verdwijnen en gaan we samen voor een eerlijke schadevergoeding. Of u nu letsel heeft opgelopen door een arbeidsongeval, of door een hondenbeet: onze letselschade advocaten in Venray begeleiden en adviseren u graag.

Bij Zuid Letselschade in Venray zorgen onze letselschade advocaten ervoor dat u niet lang hoeft te wachten en starten we uw traject al direct vanaf het eerste contact. Wij doen niet aan kleine lettertjes en begeleiden u in heldere, begrijpbare taal.

Bent u onlangs slachtoffer geworden van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op voor direct gratis advies.

Teamfoto Zuid Letselschade

Onze letselschade advocaten in Venray zijn gespecialiseerd in:

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongeval

Als slachtoffer van een bedrijfsongeval loopt u vaak inkomsten mis of kan het zelfs voorkomen dat u extra kosten moet maken. Zit u in een dergelijke situatie? Onze specialisten in Venray adviseren u graag.

Verkeersongeval

Verkeersongeval

Bikschade is na een ongeval vaak snel vergoed, maar de nasleep van zowel fysiek als mentaal letsel kan vaak nog jaren duren. Bent u onlangs het slachtoffer geworden van een verkeersongeval? Wij staan u graag bij en vechten voor een eerlijke schadevergoeding.

Hondenbeet

Hondenbeet

Een hondeneigenaar is altijd 100% aansprakelijk voor het gedrag van zijn hond. Ondervindt u letselschade als gevolg van een hondenbeet? Wij adviseren u graag en helpen u met het overeenkomen van een eerlijke schadevergoeding.

Ik wil direct geholpen worden!

Heeft u liever direct contact met een letselschade advocaat in Venray? Dat is ook mogelijk. Mail, Bel of WhatsApp ons!

Onze cliënten aan het woord

”Zeer tevreden over de geboden hulp van hen. Heb door een geweldsmisdrijf letsel opgelopen en Zuid Letselschade heeft mij uitstekend geholpen. Mooiste is, ik heb geen cent betaald voor de procedure.”

M. Betz, Vaals

”Ingeschakeld na een verkeersongeval. Ben erg tevreden over het resultaat en de weg daar naartoe. Zeker een aanrader.”

R. Bourik, Roermond

”Dank voor de goede zorgen. Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen, als je hulp nodig hebt twijfel niet en neem contact op. Het gaat je een hoop ellende besparen.”

G.Lammerts, Heerlen

test banner