Letselschade bij botbreuken

Botbreuken: ze komen vaak voor bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een val. Botbreuken kunnen ook ontstaan door onstuimig gedrag van een kind, hond of paard. In de meeste gevallen heelt een botbreuk probleemloos, maar bij een aantal patiënten niet. Het kan leiden tot forse beperkingen bij het uitvoeren van de dagelijkse taken of immobiliteit en invaliditeit tot gevolg. Wij helpen u bij het claimen van een schadevergoeding na een botbreuk.

Direct mijn schade claimen
Ik wil meer informatie

Een botbreuk kan iedereen overkomen tijdens het werk of bijvoorbeeld tijdens het deelname aan het verkeer als fietser, voetganger of automobilist. Een botbreuk kan vervelende gevolgen hebben. Wanneer u botbreuken oploopt waarvoor een ander aansprakelijk is, dan heeft u recht op vergoeding van uw letselschade. Wij begrijpen dat het beginnen van een juridisch proces voor u als een zware last kan aanvoelen. Wij staan u graag bij.

Wanneer kan ik een schadevergoeding bij botbreuken claimen

Botbreuken kunnen in vele vormen voorkomen: van kleine scheurtjes tot een volledig verbrijzeld bot. Bepaalde botbreuken helen snel en hebben nauwelijks impact op dagelijks functioneren. Andere botbreuken kunnen zorgen voor een lang revalidatieproces met medische kosten die u op voorhand niet had voorzien.

Als u schade wilt claimen bij een botbreuk moet een ander verantwoordelijk zijn voor de geleden schade. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u bent betrokken geraakt bij een verkeersongeval en hebt schade opgelopen. Daarnaast moet u kunnen aantonen dat u kosten heeft gemaakt of inkomsten heeft misgelopen als gevolg van de botbreuken. In andere woorden, u moet twee zaken kunnen aantonen:

  • De aansprakelijkheid van een ander
  • Het verband tussen de schade en de botbreuken

De advocaten van Zuid Letselschade helpen u bij deze punten. We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Daarnaast ontzorgen wij u graag van een hoop geregel, zodat u zich kunt richten op een goed botherstel na breuk.

Contact opnemen

Schadeposten bij botbreuken

Bij het breken van een bot kunt u een schadevergoeding krijgen als een ander aansprakelijk is voor uw letsel. Onder de wettelijke schadeposten van botbreuken vallen bijvoorbeeld:

  • Medische kosten
  • Studievertraging
  • Gederfd levensonderhoud
  • Smartengeld (immateriële schade)
  • Hulp in de huishouding

Voor de berekening van botbreuken is deskundigheid vereist. De advocaten van Zuid Letselschade kijken samen met u naar uw persoonlijke situatie en bepalen welke schadeposten van toepassing zijn. Wij ontzorgen u graag van een hoop geregel en zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Direct mijn schade claimen!

Neem contact op bij botbreuken

Heeft u schade opgelopen door botbreuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De experts van Zuid Letselschade helpen u om een eerlijke schadevergoeding te claimen. Onze specialisten hebben jaren ervaring en de juiste expertise. Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie? Bel ons vrijblijvend op 085 0609456, stuur een e-mail naar info@zuid-letselschade.nl of vul het contactformulier in.

Stel een vraag aan onze juristen

Hoe verloopt het proces bij Zuid Letselschade?

1.
Vertel ons uw verhaal
2.
Wij inventariseren de situatie en leggen u uw mogelijkheden voor
3.
Uw persoonlijke specialist start het juridische proces. Het contact is informeel en u wordt op de hoogte gehouden in begrijpelijke taal.
4.
Wij onderhandelen voor een eerlijke vergoeding vanuit de tegenpartij. Mocht dit niet lukken dan gaan wij procederen.
5.
Wij regelen alles en houden contact met u. Na afloop van het traject ontvangt u het resultaat. Volledig gratis.

Claim direct uw letselschade