Cases

Een ongeluk kan uw leven als slachtoffer behoorlijk op zijn kop zetten. Er zijn enorm veel zaken die u als slachtoffer moet regelen. In de meeste gevallen staat uw hoofd er dan niet naar om u ook te focussen op het verkrijgen van een gepaste schadevergoeding. Dit begrijpen wij maar al te goed. Een letselschade traject draait niet alleen om geld.

Daarom ontzorgen wij u volledig

Wij bieden gratis advies en begeleiding en zorgen voor een lopend traject vanaf de eerste intake; direct en laagdrempelig.

Wij luisteren naar uw verhaal en maken werk van uw zaak. Complete ontzorging, dat is waar wij voor gaan. Zo hoeft u zich nadat het traject in gang is gezet nergens meer druk om te maken.

In de onderstaande cases leest u over enkele van onze zaken, hoe we deze hebben aangepakt en wat de uitkomst was.

Hit and run

Hit and run auto ongeluk

Eind 2019 werd onze cliënte slachtoffer van een hit and run verkeersongeval. Toen onze cliënte door groen licht reed, werd ze hard van de zijkant aangereden door een automobilist die door rood was gereden. De dader is na het ongeval doorgereden en heeft haar in een hulpeloze toestand achtergelaten.

Case bekijken

Kop-staartbotsing

Kop-staartbotsing verkeersongeluk

Een cliënt was betrokken bij een kop-staartbotsing in Born, waarbij een onoplettende automobilist achterop zijn auto is gereden terwijl onze cliënt stond te wachten voor een rood stoplicht. Door de aanrijding had onze cliënt rug-en nekklachten. Hij raakte hierdoor tijdelijk arbeidsongeschikt.

Case bekijken

Contact opnemen

Heeft u hulp nodig?

Wij bieden u graag onze hulp en begeleiding.