Wij komen op voor uw belangen

Een ongeluk kan uw leven als slachtoffer behoorlijk op zijn kop zetten. Vaak is er al meer dan genoeg te regelen en te verwerken… Laat staan dat u zich bezig moet houden met al het juridische ”papierwerk”. Wij begrijpen maar al te goed dat een letselschade traject niet alleen om geld gaat.

Daarom pakken wij dingen anders aan

Vaak duurt het maanden voor een letselschade traject begint te lopen. Wij willen dat u vanaf de eerste intake geholpen bent. Niet maandenlang schriftelijk communiceren met elkaar voor het traject überhaupt begint; we luisteren naar uw verhaal en maken er meteen werk van. Wij willen u graag ontzorgen. We wachten niet op antwoord van de tegenpartij, maar zetten actief de druk erop om de vaart erin te houden en voor u het best mogelijke resultaat te bereiken. Dat noemen wij complete ontzorging.

Laagdrempelig en persoonlijk

Over het algemeen associëren mensen een advocatenkantoor met ‘strak in het pak’, ouderwets, stoffig en een flinke papierwinkel. Veel cliënten zijn dan ook verrast door het laagdrempelige, informele karakter van ons kantoor. Wij vinden dat een advocaat ook goed zijn of haar werk kan doen op de sneakers in een spijkerbroek.

Cliënten kunnen ons op ieder moment van de dag appen, bellen of mailen. U kunt dus altijd in contact komen met de behandelaar van uw case. We pakken uw vraag direct op en nemen hier de tijd voor. Deze persoonlijke benadering vinden cliënten fijn. Sommige cliënten komen zelfs nog na de afwikkeling van de case binnenlopen voor een kopje koffie. Daar zijn wij erg trots op.

Ons team

Ons team bestaat uit hardwerkende specialisten die zich alleen maar bezighouden met letselschade. Wij voelen ons betrokken en willen snel het best mogelijke resultaat voor onze cliënten behalen. Een goede afwikkeling van een zaak betekent dat we iemand hebben geholpen en dat geeft ons voldoening.

Met een berg aan letselschade ervaring zijn wij in 2018 het kantoor begonnen. Ons team is inmiddels flink uitgegroeid en we helpen mensen door heel Limburg en Brabant. Samen blijven we up to date van de jurisprudentie om de beste vergoedingen voor onze cliënten te krijgen. Onze missie? Opkomen voor de belangen van onze cliënten: dat doen wij met plezier!

Zuid letselschade maakt onderdeel uit van Advocatenkantoor Quindt B.V. (KvK 78565391), opgericht door mw. mr. N.C. Quindt en als zodanig opgenomen als handelsnaam in het handelsregister.

De opdrachtbevestiging (kantoorcontract) wordt gesloten met Advocatenkantoor Quindt B.V.

Ontmoet ons team

Boris Simic

Boris Simic – Letselschade jurist

Nadine Quint

Nadine Quindt – Letselschade advocaat

Rosanne van Dijk

Rosanne van Dijk – Letselschade advocaat

Laura Balk

Laura Balk – Juridisch ondersteuner

Roxanne Franssen-Loozen

Roxanne Franssen-Loozen – Juridisch ondersteuner

Kimberly Henssen

Kimberly Henssen – Letselschade jurist

Heeft u hulp nodig?

Wij bieden u graag onze hulp en begeleiding.